Březen 2015

04.04.2015 23:18

Co je to vlastně “parní mytí”

Téměř každý už slyšel o "parním mytí". Ale ne každý si dokáže představit, co to vlastně znamená a především, k čemu všemu a jak může sloužit. Proto přicházíme s naším elektronickým newsletterem, ve kterém se pokusíme parní mytí více představit.
 

Jaký je rozdíl mezi běžným a parním čištěním?

Nikoho nepřekvapí, že parní číštění je čištění párou namísto vody, což je běžné u konvenčního čištění.
Co už ale málokdo ví je, že použitím páry snížíte spotřebu vody na minimum, a velmi rychle získáte jednak suchý, ale také téměř sterilně očištěný vůz, koberec, sedačku, bazén, motorku, loď, kolo, ...
A taky : nenaděláte nepořádek kolem ;-)
 

Co všechno lze párou vyčistit?

Pokud bychom měli být hodně struční, řekneme, všechno. Taková obecná odpověď by nás, ale hlavně Vás asi moc neuspokojila. Využití parního čištění je ale opravdu velmi široké. Od již několikrát zmiňovaných interiérů a exteriérů aut, autobusů, tzv. “motorhomů”, karavanů, obytných maringotek, přes motorky, lodě (jak interiér tak i vodní kámen a řasy před spuštěním na vodu), koberce, sedačky, akvária včetně složitých filtů, zahradní nábytek, grily, bazény…. a to jsme určitě ještě na něco zapomněli. Stále častěji se nyní věnujeme "parnímu tepování" koberců a sedacích souprav díky spolehlivé likvidaci roztočů suchou párou, což je zejména teď, na začátku sezóny důležité pro astmatiky a alergiky.
Zároveň se aktuálně pouštíme do bazénů, jejich okrajů, pojezdových mechanismů a i zastřešení. Použitím páry spolehlivě zmizí i počínající růst řas a zároveň se odstraní nafoukané listí, jehličí i ostatní špína.
Pokud máte nějaké dotazy, neváhejte nás kontaktovat na telefonním čísle + 420 739 456948 nebo na emailu we4you@we4you.cz